Subota, 22. siječnja 2022. 18:16

Festival europske kratke priče ponovno će biti u gradu Hvaru ove godine! Grad Hvar ponosan je domaćin festivalu koji već 20 godina u Hrvatsku dovodi velika svjetska književna imena i pričama povezuje gradove i ljude.

U emisiji "Rič poteštota" Radio Jelsa će ugostiti otočke načelnike i gradonačelnike, koji će nas izvijestiti što se događa i koje su novosti na području njihove općine. 

Ministar zdravstva Vili Beroš rođeni je Jelšanin, a u subotu 15. svibnja upravo u Jelsi je cijepio svoje sumještane. 

U Muzeju Općine Jelsa se 9. travnja ove godine otvara izložba Jurja Dobrovića. Izložba je zajednički projekt Galerije umjetnina i Muzeja općine Jelsa. Riječ je o specifičnoj izložbi koja se događa u isto vrijeme na dvije adrese, a čije je sjeme posijao sam umjetnik.

Prema odluci Stožera civilne zaštite, u procesiji "Za križen" će ove godine moći pristupiti dvije grupe po 25 ljudi, uz naravno pridržavanje svih mjera koje preporučuju epidemiolozi.

Cijelu vijest o održavanju procesije "Za križen" poslušajte na našem SoundCloudu:

Obavještavamo građane da će se od utorka, 30.3.2021. do petka, 2.4.2021. godine izvoditi radovi postavljanja cjevovoda za vodoopskrbu tvrđave Fortica uz zapadne gradske zidine.

Grad Stari Grad otkupio je brod korišten za potrebe snimanja filma "Ribanje i ribarsko prigovaranje" nastalom prema najpoznatijem djelu Petra Hektorovića.

Općina Jelsa je na svojim službenim stranicama objavila obavijest za sve umirovljenike. Umirovljenicima na području Općine Jelsa će se dijeliti uskrsnica - bon u vrijednosti od 120 kuna.

Općina Sućuraj

Ponedjeljak, 22. ožujka 2021. 09:40

Sućuraj je slikovito malo turističko i ribarsko mjesto. Nalazi se na istočnoj punti (rtu) otoka Hvara kopnu je najbliže hvarsko mjesto i s tri strane je okruženo morem. Broji 357 stanovnika (2011.) koji žive uglavnom od turizma, ribarstva i poljoprivrede. 

Live Stream Radio Jelsa

Posjetitelji

Trenutni broj posjetitelja na stranici: 3