Četvrtak, 23. rujna 2021. 06:57

U utorak privremena obustava prometa u Ulici Higijeničkog društva

Autor teksta: Subota, 27. ožujka 2021. 15:58 84

Obavještavamo građane da će se od utorka, 30.3.2021. do petka, 2.4.2021. godine izvoditi radovi postavljanja cjevovoda za vodoopskrbu tvrđave Fortica uz zapadne gradske zidine.

Zbog izvođenja radova u utorak, 30. 3., u vremenu od 7 do 14 sati bit će obustavljen promet Ulicom Higijeničkog društva. Vlasnici parkiranih automobila koji u tom terminu budu trebali izaći iz ulice moći će to učiniti prema priloženoj skici: automobili parkirani od početka jednosmjerne ulice do zapadnih gradskih zidina bit će propušteni u smjeru suprotnom od uobičajenog, prema zapadu odnosno raskrižju ispod Centra. Automobili koji se zateknu istočno od zapadnih gradskih zidina izlaze iz jednosmjerne uobičajenim putem.

Mole se stanovnici Ulice Higijeničkog društva da tijekom navedenog vremena koriste parkiralište Šumica (koje će za njih biti besplatno) ili parkiralište Dolac. Nakon 14 sati automobili mogu biti vraćeni u ulicu.

Molimo građane na oprez i polaganu vožnju u danima izvođenja radova.

Na priloženoj skici naznačena je privremena regulacija prometa 30. 3. 2021. od 7 do 14 sati. Dozvoljeni smjer izlaza iz ulice označen je zelenom bojom, a ulasci u ulicu koji nisu dozvoljeni označeni su crvenom bojom.

Investitor i izvođač radova je Hvarski vodovod d.o.o..

(Preuzeto s adrese hvar.hr)

 

Radio Jelsa

Audio, video i tekstualne sadržaje Radija Jelsa proizvodi Udruga za promicanje kulture "Jelsa".
O namaImpressum

Live Stream Radio Jelsa

Posjetitelji

Trenutni broj posjetitelja na stranici: 37